A duhet të dëgjojë Nënën apo Gruan, kë të zgjedh?

Nëna ime jeton pranë meje dhe unë i blej disa gjëra të veçanta për të, por gruaja ime bëhet xheloze nga kjo gjë?

Le të bëhet xheloze, le të mërzitet, sepse kjo është detyra jote ndaj nënës tënde dhe gruaja ska të drejtë të ndërhyjë, por ti je përgjegjës për nënën tënde……PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Çështë kjo grua që ndërhyn ndërmjet nënës dhe fëmijës së saj! Cila është kjo grua që ndërhyn, ndaj nënës, dashurisë, butësisë dhe mëshirës së saj, e cila vuajti me ty në shtatzani dhe në lindje! Një grua e tillë është xhahile (injorante). Nuk gjeti kjo grua hapësirë për të xhelozuar vetëm…..PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *