Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë

Një nënë shqiptare për here te parë, pas martesës lind trinjakë.

I urojmë me jetë të gjatë trinjaket e porsalindur, burimet bëjnë te ditur se trinjaket jan ne gjendje te mire shëndetësore dhe lindja ishte normale.

Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije.Shpresoje qe Zoti ti gëzoj ashtu siç me ka gëzuar mua, dhe ti gëzoj zemrat e ftohura.. HAP REK LAMEN ME POSHTE PER TE VAZDHUAR


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *