Animalistja shqiptare: Të hash një kafshë është njësoj si të hash kushëririn tënd

Keqtrajtimi i kafshëve është bërë një problem madhor në Shqipëri.

Teksa shpesh raste specifike janë denoncuar nga organizata të ndryshme ose edhe persona specifik duket se edne asnjë gjë nuk ka ndryshuar.

Teksa së fundmi nga një studio televizive nga ardhur një deklaratë sa abstrakte por edhe me nota humori.

Për shumë persona, kafshët janë qënie që nuk kanë asnjë ndryshim nga njeriu dhe duhet të trajtohen sa më mirë të jetë e mundshme.

Kështu mendon edhe animalistja Jonida Gjoka. Në një studio televizive ajo është shprehur se njerëzit duhet t’i duan kafshët dhe të kujdesen për to dhe jo t’i hanë.

Më konkretisht është shprehur:

T’i preferon të hash një jetë kafshe, që është praktikisht një kushëriri jot, që ne me DNA jemi kaq afër me atë kafshë.

Si mund të hamë nëe kushëririn tonë.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *