A ma fal burri tradhetin? Ja si ndodhi dhe me kë e bera…

Emri im ëshë Flora,vije nga një fshat por jetoj qe sa kohë në Gjermani.

Unë e kam burrin tim i cili punon ne Gjermani në një baushtelle.

Ai normalisht që lodhet por nuk eshte është që e dua dhe qe me kënaq sado që punon dhe më shetite.

Ai zgjohet heret në mëngjes per të filluar punën,un ngadale i bëj punët e shtëpise dhe femijet i qoj në shkollë.

Burri im vie von dhe thuajse femijt vijne veëm një orë para se të vjen burri.

Një ditë mbeta vetëm e thirra një komshi aty afr,me te flasm që moti dhe rrijm shpesh por ate ditë e thirra jo për kafe por per tjeter gjë,per me u …ngase ëshë i pashëm dhe i madhë,filloi të mi lepië cliko ne re…klam me poshte lajmi vazhdone apo nes eje per njoftime…


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *